Releasedatum van fysieke editie Disney Dreamlight Valley aangekondigd

De ontwikkelaars van Disney Dreamlight Valley gaan de game op disc uitbrengen. Op 10 november 2023 ligt de game op planken. Ga jij de fysieke editie halen?

Wanneer we het hebben over XBNL-community darlings, dan staat Disney Dreamlight Valley hoog op het lijstje. De game van Gameloft kwam in september 2022 uit en de game kreeg lovende kritieken:

De ontwikkelaars van Disney Dreamlight Valley hebben een uitstekende game uitgebracht. De vergelijking met Animal Crossing is snel te maken en daar zitten ook zeer veel risico’s aan. Disney Dreamlight Valley weet echter haar eigen unieke sfeer te brengen en dat is niet alleen aan de sprekende Disney characters toe te wijzen. De gameplay zit namelijk ook goed in elkaar. Er valt veel te exploreren en honderden unieke cosmetics en upgrades zijn vrij te spelen. Als speler zul je het gevoel krijgen het kloppend hart van Dreamlight Valley te zijn. Een wereld die je naar hartenlust, met de Disney vrienden aan jouw zijde, kunt uitbouwen.
Met Disney Dreamlight Valley hebben de ontwikkelaars goud in handen. Toekomstig succes zal sterk afhangen van het regelmatig toevoegen van nieuwe content en – wellicht veel belangrijker – de game ook voor de jongere spelers toegankelijker te maken. De ontwikkelaars hebben de toegankelijkheid, door goed werkende crossplatform progressie, hoog in het vaandel staan. Nu nog wat geld vrij maken om voor de officiële release vertaalbureaus in dienst te nemen en tekstuele uitleg met meer animaties te ondersteunen.

XBNL-preview (6 september 2022)

Inmiddels zijn we een jaar verder en komen brengen de ontwikkelaars de Cozy Edition uit. De Cozy Edition zal rond de 50 euro gaan kosten en bevat de basisgame op een fysieke schijf, plus in-game bonussen zoals 14,500 Moonstones en huis- en dierskins. Je krijgt ook fysieke bonussen zoals posters en stickers.

Uit early access?

Het blijft nog onduidelijk wanneer de game uit early access zal komen. Gameloft zegt dat het “grote plannen” heeft voor het spel tot het einde van het jaar, in 2024 en daarna. Waar op de roadmap een eventuele volledige release zal plaatsvinden en de game free-to-play gaat worden is dus vooralsnog onbekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties