Ja ja, je hebt bloed, zweet en tranen doorstaan toen je de nobele taak van het testen van het nieuwe dashboard op je nam.

Wekenlang heb je bijna dagelijks updates gehad, falende functies moeten verduren, zwarte schermen gezien, talloze hard resets gedaan. Maar wees gerust want die dappere acties en jouw onbaatzuchtige houding waarmee je de mensheid een stukje op weg hebt geholpen, zijn niet onopgemerkt gebleven bij de grote jongens van Microsoft.

ninja-cat-xbox-avatar-prop[1]Want je krijgt een cadeau. Ja, echt. Alsof het al Sinterklaas is zeg. En dat cadeau daar kan je echt wel u tegen zeggen. Of is het meer miauw? Je krijgt namelijk een ontzettend coole Ninja Cat die je bij je avatar kan laten zitten. Moet je eens kijken naar dat coole plaatje. Dat is echt geen kat in de zak hoor? Toch?

Eigenlijk is het om te janken. Voor al je werk krijg je een kat. Er had toch minstens wel een maandje gratis Live Gold afgekund, vind je ook niet. Maar goed, als je de kat toch wil hebben en je hebt meegedaan met het testen van de NXOE, dan zou je een bericht met een code moeten hebben waarmee je deze kat uit zijn kooi kan laten. Purrrrrrrific.

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Katerberg
Martin Katerberg
7 jaren geleden

Vind het best leuk hoor.