We kennen de Playdead studio inmiddels wel van toppers als Limbo en Inside. Aangezien ik zelf al uitgespeeld ben met die twee. Ben ik blij dat Playdead inmiddels zijn eerste teaser heeft gedeeld met ons.

Een nieuw ruimte-avontuur?

Na het nieuws dat wij hier vorig jaar deelden over dat één van de de oprichters van de studio zijn ontslag heeft ingediend, had ik niet verwacht dat de developers zich zo snel weer zouden herpakken en met een nieuwe game aan de slag zouden gaan. Toch is dit wel het geval. De studio deelde namelijk recentelijk onderstaande tweet via hun officiële Twitteraccount.

Spannend dus! Ik persoonlijk ben een behoorlijke fan van hun werk, de games zitten sterk in elkaar en spelen heerlijk weg. Wel moet ik daar een kleine sidenote aan toevoegen. Het ziet er voor mij namelijk uit dat de game gaat draaien om intergalactische ruimtereizen. En laat dat nou net iets zijn waar ik de laatste tijd wel genoeg van gezien heb en genoeg mee teleurgesteld ben. Maar goed, misschien heb ik het helemaal mis óf weet Playdead mij natuurlijk onwijs te boeien met hun nieuwe aanwinst. Kortom, nog even geduld en dan krijgen we hopelijk wat meer informatie!

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments