Soms komen er games op de pc en Playstation 4 uit waarvan je hoopt dat ze ook naar de Xbox One komen. The Witness is zo’n spel waar veel Playstation 4-gamers lovend over waren. Nu is er hoop voor ons als Xbox One-gamers. 

Thekla liet in januari al doorschemeren dat The Witness op een later tijdstip naar andere platformen zou komen. Tot op de dag van vandaag is daar nog geen exacte duidelijkheid over maar toch weten we nu meer. PEGI heeft namelijk een rating voor de Xbox One aan The Witness gegeven waardoor hoogstwaarschijnlijk bevestigd is dat de game aanstaande is.

The Witness is een open wereld game met meer dan 500 puzzels wat de game een genot maakt voor je brein. Je bent gestrand op een mysterieus eiland die gevuld is met puzzels. Je weet niet meer wie je bent en hoe je daar bent gekomen dus er is maar één ding wat je kan doen, het eiland onderzoeken in de hoop dat je daar aanwijzingen vindt die je helpen om je geheugen terug te krijgen om zodoende je weg naar huis terug te vinden. The Witness is met een gemiddelde van 87/100 beoordeeld op Metacritic. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om erop los te puzzelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments