Overleven en bouwen in Smalland: Survive the Wilds

In een nieuwe trailer wordt de releasedatum voor Smalland: Survive the Wilds aangekondigd.

Smalland wordt door Merge games ontwikkeld. Als we kijken naar bovenstaande trailer dan zien we al snel de eerste survival elementen voorbij komen. Kijken we naar de beschrijving van de game dan lezen we het volgende. Smalland: Survive the Wilds is een third-person actie-survivalgame die je meeneemt op een groots avontuur, maar dan op een piepkleine schaal! In deze game bevind je jezelf aan de onderkant van de voedselketen, waar voorbereiding essentieel is om te overleven.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van Smalland:

  1. Overleven in een uitgestrekte, gevaarlijke wereld: Verken een wereld die zowel prachtig als meedogenloos is. Je bent klein en kwetsbaar, dus je moet slim zijn om te overleven.
  2. Crafting van wapens en bepantsering: Verzamel materialen en maak je eigen wapens en bepantsering om jezelf te beschermen tegen de gevaren van de wildernis.
  3. Tem en berijd wezens: Ontdek en tem verschillende wezens om je te helpen bij je avontuur. Misschien kun je zelfs een ritje maken op een van hen!
  4. Bouw kampementen: Creëer veilige plekken om te rusten en je voorraden op te slaan. Je zult slimme keuzes moeten maken bij het bouwen van je kamp.
  5. Verken een vreemd nieuw land: Duik in een mysterieuze wereld vol geheimen en ontdekkingen. Er zijn talloze plekken om te verkennen en mysteries om te ontrafelen.

Smalland: Survive the Wilds is speelbaar in solo- of coöpmodus en biedt een scala aan functies. Doet deze game jullie ook aan Grounded denken? Anywho, Smalland: Survive the Wilds is vanaf 19 februari 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
3 maanden geleden

Ok dus Grounded meets Ark. Ik vond het persoonlijk een gemiste kans van Grounded dat je de insecten niet kon temmen.