Outriders 101-trailer getoond

Square Enix presenteerde vandaag de  diepgaande 101-trailer voor OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS, tijdens het digitale show-evenement SQUARE ENIX PRESENTS.

De nieuwe trailer volgt op een succesvolle demo die in de eerste week meer dan 2 miljoen spelers een indruk bood van de duistere sci-fi campaign, intense gevechten, krachtige loot en diepe RPG-systemen van OUTRIDERS. De ‘This is OUTRIDERS 101’-trailer toont meer van wat er zal volgen tijdens de volledige reis over Enoch.

De demo is nog maar het begin, OUTRIDERS neemt je mee op een reis van meer dan 30 uur over een wilde en vijandige planeet, waarbij je op zoek gaat naar de bron van het mysterieuze signaal dat van ergens achter de horizon komt. Tijdens die reis kun je je vaardigheden ontwikkelen om ongelooflijk sterk te worden. Zoek brute en gestoorde wapens en uitrustingen, pas ze aan met een breed scala aan mods die de gameplay ingrijpend veranderen, en gebruik een flexibel klassenbouwsysteem om je eigen unieke speelstijl te creëren. Wanneer OUTRIDERS op 1 april wordt gelanceerd, kun je over het slagveld heersen als een halfgod en de onwaarschijnlijke laatste hoop voor de mensheid worden.

Spelers kunnen nu ook genieten van de gloednieuwe OUTRIDERS ‘Appreciate Power’ CGI-trailer die kijkers een blik gunt op de ruige en vijandige wereld van Enoch.

De OUTRIDERS-demo is nu gratis verkrijgbaar. OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties