Ontwikkelaars van Weird West brengen definitive edition uit

Weird West is een actie-RPG game die zich afspeelt in het Wilde Westen en wordt ontwikkeld door WolfEye Studios. De game is in 2022 uitgekomen en werd goed ontvangen. Vandaag brengen de ontwikkelaars een upgrade van de game uit. Wat mag je verwachten?

Om eerlijk te zijn is Weird West afgelopen jaar aan me voorbij gegaan. Jammer, want bovenstaande trailer van de game ziet er ontzettend leuk uit. Het goede nieuws is natuurlijk dat de game deze week ‘opnieuw’ uitgegeven wordt. Maar wat is het eigenlijk voor game? De ontwikkelaars schrijven er zelf het volgende over:

Overleef en onthul de mysteriën van het Weird West via de met elkaar verbonden lotsbestemmingen van ongebruikelijke helden in een actie-RPG van de medescheppers van Dishonored en Prey. Ontdek een duistere fantasievertelling van het Wilde Westen, waar mannen der wet en revolverhelden de frontier delen met fantastische wezens. Reis mee met het verhaal van een groep atypische helden, legendarisch geworden door de beslissingen die jij neemt in een onverbiddelijk landschap. Iedere reis is uniek en aangepast aan de ondernomen acties – een serie belangrijke avonturen waarbij alles telt en de wereld reageert op de keuzes die jij maakt. Vorm een posse of ga er alleen op uit binnen de onwereldse grenzen van het Weird West en maak je iedere legende eigen.

De definitive edition die deze week uitgekomen is voegt alle content samen. Ook heeft de game qua resolutie en performance een flinke upgrade gekregen. Weird West is in de definitive editie in volle 4K en 60 FPS te spelen. Er is echter nog meer goed nieuws. Gamers die in het bezit zijn van een Xbox Game Pass subscriptie kunnen met de game aan de slag. De definitive edition is namelijk per direct te spelen. Ga jij de game checken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties