Een jaar na release brengt Plot Twist een definitive edition van hun game uit.

The Last Case of Benedict Fox werd na release met gemengde gevoelens ontvangen. De game had overduidelijk potentie, maar werd geplaagd door performance problemen. In de XBNL-review schreef DM4S hierover het volgende:

The last case of Benedict Fox heeft me ondanks mijn twijfels goed weten te vermaken. De combat is zoals ik had verwacht te traag en whonky, maar maakt dit goed met een prachtige wereld en leuke puzzels. Door de stevige performance issues en crashes bij launch krijgt de game wel een volle punt aftrek. Ondanks deze flater kan ik de game van harte aanbevelen. Met een 15 tot 20 uur gameplay haal je een ruwe diamant in huis.

XBNL-review (mei 2023)

In de maanden na release heeft het ontwikkelteam niet stilgezeten. Ze zijn aan de game blijven werken en zijn nu op het punt gekomen om een definitive edition van de game uit te brengen.

De Definitive Edition brengt nieuwe content, nieuwe gebieden, nieuwe verhalen, maar vooral ook verbeteringen in de combat en performance. De game is dus flink onderhanden genomen. Hoe dat precies uitpakt kun je zelf checken, want de The Last Case of Benedict Fox is nu beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties