Ontwikkelaars van Tekken 8 kondigen closed beta aan!

TEKKEN 8 geeft spelers de kans om het vervolg te ervaren dat deze legendarische franchise naar de nieuwe generatie brengt. Een Closed Beta Test (CBT) voor het spel begint op 20 oktober en is beschikbaar op de Xbox Series X|S. In dit artikel lees je wat je van de closed beta mag verwachten en hoe je deel kunt nemen.

In het persbericht lezen we dat TEKKEN 8 CBT de spelers online head-to-head competitief de game laat testen met cross-platform matching. Spelers kunnen ook de TEKKEN Fight Lounge testen. In de lounge kunnen spelers aangepaste avatars maken, met andere spelers communiceren via chat en emotes, matchmaking opzetten en de uitgebreide aanpassingen en variëteit van spelmodi ervaren via vier verschillende gebieden genaamd Battle Area, Customization Shop, TEKKEN DOJO en Beach Area. De lounge bevat ook de terugkeer van Tekken Ball, de geliefde minigame die voor het eerst verscheen in TEKKEN 3 waarin epische gevechten worden “uitgevochten” op een beachvolleybalveld. In de TEKKEN 8 CBT kunnen testers functies uitproberen in de Battle Area en Customization Shop, terwijl Tekken Ball niet beschikbaar is. Meer functies voor de “TEKKEN Fight Lounge” worden binnenkort aangekondigd.

Flink roster aan vechters

De CBT bevat 19 personages, waaronder veel terugkerende favorieten en nieuwe vechters. Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan en Claudio komen terug naar deze bètatest, terwijl Azucena, Raven en de onlangs aangekondigde Feng aan het speelbare rooster worden toegevoegd. Er zullen ook verschillende omgevingen zijn waaronder, Urban Square (Evening), Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, Arena en Ortiz Farm, een nieuwe stage die is toegevoegd sinds de Closed Network Test.

De bètatestdata en aanvullende details zijn als volgt:

  • 11 oktober om 09:00 uur CEST – Registratie eindigt.
  • 18 oktober om 09:00 uur CEST – Geselecteerde testers krijgen bericht en codes om in te wisselen.
  • 20 oktober om 10:00 a.m. CEST – Closed Beta Test start.
  • 21 oktober van 10:00 tot 13:00 uur CEST – Closed Beta Test downtime voor serveronderhoud.
  • 23 oktober 9.00 uur CEST – Closed Beta Test eindigt.

Ga voor meer informatie over de TEKKEN 8 Closed Beta Test, inclusief FAQ en vereiste pc-specificaties, naar de website van Bandai Namco, of klik hier.

Tekken 8 komt naar verwachting op 26 januari 2024 op de Xbox Series X|S uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties