Zombies, een onuitputtelijke stroom zombies. Dat is wat je krijgt in World War Z. Net als je denkt een deuk in de populatie geschoten te hebben komt ontwikkelaar Saber Interactive met het nieuws dat er nog veel meer komt.

World War Z was toch wel een beetje een onverwachte hit. De game is net een paar weken uit, maar toch zijn er al ruim een miljoen exemplaren van verkocht. Er zijn dus veel mensen die de game spelen, of toch in elk geval gespeeld hebben. De komende maanden komt er nog meer content om je telkens terug te laten keren naar de game.

Deze maand nog komt er een derde missie die zich afspeelt in Tokio. New York, Jeruzalem en Moskou hadden allemaal drie levels, maar Tokio had er slechts twee. Misschien hadden ze te weinig tijd voor de release, misschien zijn ze hem gewoon kwijtgeraakt. Doet er niet toe, hij komt eraan. Oh, en dan komt er ook nog een nieuw type zombie bij, het type dat met een dodelijk virus spuugt. Als je dit mormel niet compleet uitschakelt zal hij zichzelf regenereren en kun je dus nog een keer het gevecht met hem aangaan.

In juni komt er een nieuwe moeilijkheidsgraad van zes schedels met zijn eigen unieke beloningen bij. Denk dan aan nieuwe variaties van wapens, character skins en accessoires. In juli komt er vervolgens een nieuwe Weekly Challenge mode, meer cosmetische dingetjes en wat andere goodies bij.

Behalve al dit moois komen er ook nog private lobbies, een survival mode en de mogelijkheid om van klasse te switchen in PvPvZ bij, alleen is hiervan nog niet bekend wanneer dit dan komt.

Lekker bezig daar. Spelen jullie deze game nog, of zal het je aan je achterste oxideren?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments