Nieuws over The Division 2 en The Division Heartland!

We hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk weer teken van leven in kamp Ubisoft! Wat zijn we over The Division-franchise te weten gekomen?

Ubisoft heeft gisterenavond een speciaal evenement georganiseerd waarbij het team achter de The Division-franchise een voorproefje gaf van alles wat binnenkort komt. Het evenement omvatte de onthulling van de roadmap voor jaar 5 van The Division 2 inclusief beeld en uitleg over seizoen 1: Broken Wings. Ook zagen we beelden van op The Division Heartland en de aankondiging van een nieuwe testfase voor mobile game The Division Resurgence.

The Division 2

De inmiddels alweer ruim 4 jaar oude game is alive and kicking! The Division 2 heeft haar plannen voor het 5e jaar uit de doeken gedaan en die zijn veelbelovend.

The Division 2: Year 5 komt binnenkort uit en begint met Season One: Broken Wings. Er is een nieuwe Manhunt-doelwit: Mari Singh, de voormalige directeur van het DC Aquarium. Deze keer is het doel niet om het doelwit uit te schakelen, maar om de burgers te redden die Natalya Sokolova en de Black Tusk hebben gegijzeld. Spelers moeten doorgaan met het herbouwen van de Castle Settlement, die Singh als haar hoofdkwartier gebruikte, en elke persoon die spelers redden zal meer van het verhaal ontgrendelen. Broken Wings introduceert ook een nieuwe gamemodus, Descent. Descent is een gratis roguelite modus voor maximaal vier spelers, die zonder enige uitrusting, voordelen of specialisaties beginnen die beschikbaar zijn in het hoofdspel en worden ontgrendeld door progressie. Door de modus te spelen kunnen spelers ook dieper ingaan op de geheimen van de Black Tusk, The Division.

De rest van jaar 5 zal meer seizoenen brengen, elk met hun eigen Manhunts, evenementen en competities. De aankomende seizoenen zullen een nieuwe Incursion introduceren op het Meret Estate, een terugkeer naar New York en een nieuwe story DLC die nieuwe zones, hoofdmissies en endgame content bevat.

Om toegang te krijgen tot het grootste deel van deze seizoensgebonden content is de Warlords of New York-uitbreiding vereist, maar de nieuwe Descent-game-modus is gratis voor alle spelers. De start van het 1e seizoen zal ergens begin juni plaatsvinden.

The Division Heartland

The Division Heartland, de aankomende gratis PvEvP, survival-actie shooter, maakte zijn cinematische debuut en toonde de stad Silver Creek, de vijandelijke facties in de stad en mysterieuze virussen waarmee spelers te maken zullen krijgen. The Division Heartland gaat later dit jaar in Closed Beta, registeren kan hier. Een concrete releasedatum is er helaas nog niet.

In deze deep dive zien we meer van Silver Creek en de gameplay die je mag verwachten. Ziet er sfeervol uit, toch?

Mooie plannen?

Wat vindt jij van de Ubisoft’s plannen? Heb jij genoeg gezien om The Division weer op te pakken? Of ben je misschien nooit gestopt met spelen? En wat is je eerste indruk van The Division Heartland? Laat het ons weten!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
1 jaar geleden

Prima content. Nog even wachten op het nieuwe deel. De content voor deel 2 lijkt me niet zo heel spannend (en dat grinden is niet mijn ding) maar die story dlc lijkt me wel tof. En sowieso ga ik deeltje 3 dan wel spelen voor het verhaal. Vond de vorige titels ook erg gaaf en ook heel mooi. Benieuwd wat ze met de nieuwe omgeving kunnen doen. Ik hoop wel dat er voertuigen in komen of een manier om snel naar een andere locatie te gaan, want dit soort dorpjes zijn toch wel vooral voor de auto gemaakt en als… Lees verder »