Eindelijk een stip aan de horizon bij onze geliefde uitgever Ubisoft. Er staat een showcase op de planning. Wat mogen we verwachten?

Het zit de fans van Ubisoft games afgelopen jaar niet mee. Games worden uitgesteld of stellen teleur. Vooralsnog is de releasekalender van Ubisoft één groot vraagteken, zoals we vorige week ook tijdens onze wekelijkse podcast hebben geconcludeerd. Gelukkig lijkt daar verandering in te komen!

Uit een social media bericht van Ubisoft merken we op dat er nieuws aan zit te komen. Tijdens een eigen showcase gaat het team de roadmap van The Division 2 uit de doeken doen. Daarnaast zullen er beelden van de nog te releasen The Division Heartland getoond gaan worden. Tot slot staat ook de mobiele game Resurgence op de agenda.

De showcase staat gepland voor donderdag 20 april om 20:00 uur Nederlandse tijd en is live op twitch.tv/ubisoft te volgen. Kortom, er is teken van leven en ik denk dat we daar allemaal wel aan toe waren!

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
5 maanden geleden

ik wist niet dat er uberhaupt nog een roadmap was. Is dit misschien omdat een vervolg toch vertraagd is en ze dan maar wat werk steken in content voor deze?