Nieuwe trailer en gameplay Resident Evil 4 getoond

Gisteravond was het de beurt aan Capcom om tijdens hun Resident Evil Showcase ons lekker te maken met alle Resi-projecten waar ze mee bezig zijn. Dat deden ze onder andere met een heerlijke trailer en gameplaybeelden van de remake van Resident Evil 4.

De trailer toont ons eigenlijk alles wat we maar zouden willen. De personages, vijanden, locaties. Het is allemaal herkenbaar, maar tegelijkertijd ook nieuw. Veteranen zullen personages en situaties uit de trailer herkennen, maar ook zien dat alles net even anders is dan het was.

Bij IGN hadden ze de primeur voor wat betreft de hands on met de game. Gelukkig is dat ook vastgelegd en kunnen we ook van die beelden genieten. We zien Leon door een donker, mistig bos lopen en een oud en vervallen huis ontdekken. Uiteraard wordt hij hier door een Ganado aangevallen. Vervolgens gaan we naar het iconsiche dorpje Pueblo waar we het gigantsiche gevecht tegen de dorpelingen en dr. Salvador zien. Weet je wat, bekijk gewoon lekker zelf de beelden hieronder.

Wat nieuw is in de remake, is dat je je voor vijanden lijkt te kunnen verstoppen achter hoekjes en obstakels om ze vervolgens te kunnen besluipen. Dit biedt weer mogelijkheden om situaties op andere manieren te benaderen. Dat is maar goed ook, want de Ganados lijken ook een aantal nieuwe trucjes te hebben.

Het ziet er allemaal erg lekker uit en ik kan dan ook niet wachten tot 24 maart. Dan komt de remake van Resident Evil 4 namelijk uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments