Nieuwe Metro krijgt multiplayer

Metro kan je met recht een van de betere games noemen. Komt er nog een vervolg?

De mensen van 4A Games lieten daar vandaag meer over horen op hun website. Dit is het eerste wat men laat horen nadat ze met de Embracer familie samen zijn gegaan en ze nauwer samenwerken het het team bij Saber Interactive.

We weten dat het een beetje stil is geweest en dat jullie allemaal grote vragen hebben. We hadden wat tijd nodig om te wennen maar nu voelen we ons goed en kijken we zowel terug als vooruit. We praten nu direct met onze community die gegroeid is en Metro en 4A Games in de laatste 10 jaar hebben ondersteund en we delen, terwijl we aan onze nieuwe reis beginnen, onze plannen voor de toekomst met hen.

Ze vieren hun 10-jarig bestaan van hun eerste release, Metro 2033, en 10 jaar van het maken van Metro games. Ze hebben geprobeerd om deze reis in de Metro Timeline te vatten die je hierboven ziet.

De studio is bezig met het ontwikkelen vam Metro Exodus voor de Series X|S en ze geven aan dat we grote verbeteringen gaan zien waaronder een betere resolutie, snellere frame rate en natuurlijk Ray Tracing. Mocht je de game bezitten, dan krijg je deze verbeteringen gratis geleverd.

But we also want to talk about the future as well as celebrate the past; we’re going to share our ongoing development roadmap for Metro Exodus, including our Xbox Series X | S and PS5 plans; we’re going to talk about our ambitions for the future of the studio and the Metro series; and we’re going to tackle the subject of Metro multiplayer head on.

De volgende Metro

Men is, en dat is geen geheim, bezig met de volgende Metro game. Een nieuwe titel speciaal voor de nieuwe generatie consoles. Naast een goed verhalende singleplayer is men ook druk bezig met een multiplayer mode. Dit was voorheen nooit mogelijk maar met Sabers ervaring in online gaming worden nu de multiplayer mogelijkheden bekeken en dat levert de spelers een nieuwe Metro-wereld op.

Maar dat is niet alles. Men is ook bezig met een nieuwe IP. De studio’s in Kiev en Malta zijn druk groeiende om deze nieuwe titel voor elkaar te krijgen. Maar meer info krijgen we niet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments