Het is officieel, Major Nelson heeft het gerucht bevestigd. Dus wij presenteren u nu officieel de Games with Gold van april.

Het is vandaag de 23e en dat betekent dat we rond deze tijd weer de aankondiging gaan krijgen van de nieuwe Games with Gold. Op het wereldwijdeweb circuleert al een Duitstalige afbeelding en die willen we jullie niet onthouden. Volgens deze bron worden de volgende games in april g.r.a.t.i.s… gratis. Die bron blijkt dus te kloppen.

Xbox One

We trappen af met de Xbox One. De gehele maand april kan je de grafisch geprezen Ryse: Son of Rome binnen harken. Deze game vertelt het verhaal van de Romeinse soldaat Marius Titus die zijn familie door de barbaren heeft zien afslachten. Met het Romeinse leger reist hij naar Britannia om wraak te nemen.

Op de helft van april gaan we met zombies aan de slag want dan komt Telltales The Walking Dead: Season Two in de lijst te staan. De interactieve comics van Telltale behoeven geen introductie. The Walking Dead ook niet. Het spelen absoluut waard.

Xbox 360

Dan komen we op de backward compatble Xbox 360 games uit. Van 1 tot en met 15 april kan je Darksiders downloaden en spelen. In Darksiders speel je één van de vier ruiters van de Apocalyps en ga je op weg om alle engelen en afvallige demonen af te maken.

Daarna kan je tot het eind van april Assassin’s Creed Revelations binnenhalen. In deze Assassin’s speel je als Ezio en wandel je rond in Constantinopel.

In hoeverre deze geruchten kloppen, dat gaan we misschien vandaag maar zeker deze week al horen. Tot dan is het nog even hopen dat dit klopt want het zijn mooie games.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments