Het is weer tijd om wat nieuwe games in je Xbox Game Pass te verwelkomen.

Binnenkort

Shredders (Cloud, PC, en Xbox Series X|S) ID@Xbox – 17 maart

Beschikbaar op dag één met Game Pass: Breek in op het snowboardevenement van het jaar in de hoop een wildcard te scoren voor een exclusieve invitational. Om te bewijzen dat je de uitdaging aankunt, moet je de kunst van het parkrijden, rails boarden en enorme kickers onder de knie krijgen om je plaats in de snowboardwereld te verdienen. Je kunt ook meedoen op Xbox One en andere apparaten die je al hebt, met cloudgaming via Xbox Game Pass Ultimate.

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 17 maart

Beleef een avontuur vol humor, verrassingen en maffe ontmoetingen in het maffe, heldhaftige fantasy-universum van The Dungeon of Naheulbeuk. Leid een team van onwaarschijnlijke en onhandige helden in deze epische en uitdagende tactische RPG.

Tainted Grail: Conquest (Console) ID@Xbox – 22 maart

Nu beschikbaar met PC Game Pass en binnenkort ook op console! Verken de steeds veranderende kaarten, vecht met dodelijke vijanden, en leer wat er is gebeurd met het vervloekte eiland Avalon in deze unieke, oneindig herspeelbare, verhaal-gedreven hybride tussen een deck-building roguelike en een RPG game. Creëer je eigen combo’s uit honderden kaarten en leer hoe je kunt overleven in een donkere, meedogenloze wereld die gehuld is in een mysterieuze, dodelijke kracht die bekend staat als de Wyrdness.

Zero Escape: The Nonary Games (Cloud, Console en PC) – 22 maart

Een groep vreemdelingen wordt ontvoerd en gedwongen deel te nemen aan een duivels spel des doods. Wie kan worden vertrouwd? De spanningen lopen op als de situatie steeds nijpender wordt. Kun je een uitweg vinden uit The Nonary Games? Of zal je de ultieme prijs betalen?

Norco (PC) ID@Xbox – 24 maart

Beschikbaar op dag één met PC Game Pass:
Speel zelf het zuidelijke gothic point-and-click verhalend avontuur en verken de zinkende voorsteden en groene industriële moerassen van een vervormd Zuid-Louisiana. Je broer Blake is vermist in de nasleep van de dood van je moeder. In de hoop hem te vinden, moet je een voortvluchtige beveiligingsandroïde volgen door de raffinaderijen, winkelcentra en afwateringssloten van de voorsteden van New Orleans.

F1 2021 (Console) EA Play – 24 maart

Het is licht uit en daar gaan we! EA Play- en Game Pass Ultimate-leden kunnen een aangrijpend F1-verhaal beleven, met hun eigen team het circuit op gaan en de ultieme fantasie van elke Formule 1-fan beleven nu F1 2021 wordt toegevoegd aan een verzameling racegames die beschikbaar zijn op EA Play.

Crusader Kings III (Xbox Series X|S) ID@Xbox – 29 maart

Nu beschikbaar met PC Game Pass en binnenkort ook op Xbox Series X|S! Leef het leven van een middeleeuwse heerser in Paradox Development Studio’s bekroonde strategie role-playing game, Crusader Kings III! Neem de leiding over een middeleeuwse adellijke familie en laat haar macht en reputatie door de generaties heen groeien. Als een heerser sterft, wordt hij vervangen door een erfgenaam die heel andere vaardigheden of interesses kan hebben, waardoor je je langetermijnplannen moet bijstellen.

Weird West (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 31 maart

Beschikbaar op dag één met Game Pass:
Weird West is een duistere fantasy reimagining van het Wilde Westen waar wetsdienaren en revolverhelden de grens delen met fantastische wezens, elk spelend met hun eigen regels en hun eigenaardige motieven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments