De Game Pass heeft weer wat nieuwe games in de lijst gekregen. Sinds gisteren al.

Een dagje te laat maar goed, we gaan ze toch weer even op een rij zetten.

MLB The Show 21 (Cloud en Console) – Nu beschikbaar

Nu beschikbaar op de eerste dag! Ervaar snellere, diepere en intensere actie van moment tot moment op het veld op Xbox One en in 4K 60FPS op Xbox Series X | S-consoles. Leid je balspeler naar de profs in Road to the Show als een tweerichtingsster of streef naar de glorie van Diamond Dynasty en neem het op tegen je vrienden op PlayStation 4 of PlayStation 5 met platformonafhankelijk spelen.

Phogs! (pc) ID @ Xbox – 22 april

 In Phogs! je speelt als een hondenduo op een boeiend, puzzelavontuur. Verbonden door een rekbare buik, moet je blaffend, bijtend en stuiterend door obstakels in de themawerelden.

Second Extinction (Game Preview) (Cloud, Console en PC) ID @ Xbox – 28 april

Bij Second Extinction moeten je met maximaal twee vrienden vechten tegen bloeddorstige mutant dinosaurussen in een poging de aarde terug te winnen. Maar wees gewaarschuwd: deze carnivoren hebben honger naar oorlog.

Destroy All Humans! (Cloud, Console en pc) – 29 april

De cultklassieker keert terug! Val het aarde uit de jaren 50 binnen in de rol van de kwaadaardige alien Crypto-137. Oogst menselijk DNA en breng de Amerikaanse regering ten val in deze getrouwe remake van het legendarische buitenaardse invasie-actie-avontuur. Vernietig nietige mensen met een assortiment van buitenaardse wapens en paranormale gaven en reduceer hun steden tot puin met je vliegende schotel!

Fable III (Cloud) – 30 april

Leid een revolutie om de controle over Albion over te nemen, vecht samen met je mensen en ervaar liefde en verlies terwijl je je voorbereidt om het koninkrijk te verdedigen tegen een dreigende dreiging.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments