Nieuwe gameplay van Power Rangers toont Zords

Als oud-Power Rangers fan op de redactie voel ik het als mijn plicht om toch te blijven berichten over deze game. Er komt een fighting game aan van Power Rangers genaamd Battle for the Grid. Dit keer zie je gameplay met de Zords er in!

De nadruk ligt (gelukkig) vooral op de eerste seizoenen van de kleurrijke tieners in deze Power Rangers game. Zoals het er nu uitziet moet je denken aan een game als Mortal Kombat qua tempo en dan uiteraard gewoon geschikt voor kinderen boven de 6 jaar oud. Geen bloed, botten die breken, koppen die er af worden gerukt of ruggengraten die een uitstapje maken. Gewoon vechten. Dit doe je met Rangers naar keuze, maar wat we nu in de trailer zien is dat je de Megazords kan inzetten als Ultimate (of ‘Ultra’). Dat is natuurlijk hartstikke leuk en spectaculair op het scherm.

Wat we nog meer zien is dat het geheel er iets meer professioneel en gefinetuned uit ziet. Een paar combo’s hier en daar en variaties van personages in het team. En die Zords zien er goed uit qua gebruik in de game. We gaan niet één of andere mini-game in waar we met Megazords tegen elkaar vechten. Dat zou ook een beetje raar zijn waarschijnlijk.

De game komt in de lente uit. Dus april, mei of juni.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments