Nieuwe free-to-play multiplayer Pixel Strike 3D nu beschikbaar

Pixel Strike 3D, een multiplayer first-person shooter, is vanaf vandaag kosteloos beschikbaar op Xbox.

Bovenstaande trailer ziet er toch wel tof uit. In Pixel Strike 3D hebben spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan meer dan 20 unieke spelmodi. Competitieve ranglijsten wachten op spelers die zich willen meten in modi als Free For All, Team Deathmatch, Capture The Flag, Bomb Defuse, en meer.

Naast de kernmodi kunnen spelers genieten van ontspannen minigames, waaronder Dodgeball, One in The Chamber en Duck Hunt. Voor degenen die graag samenwerken, biedt Pixel Strike 3D de mogelijkheid om een clan te vormen, een eigen logo te ontwerpen, vrienden uit te nodigen en de clan naar de top van de ranglijsten te leiden.

Spelers maken met hun personage progressie door levels te stijgen en nieuwe wapens te ontgrendelen, variërend van sluipschuttersgeweren en machinegeweren tot pistolen, RPG’s en zelfs lightsabers. Aanpassingen zijn mogelijk met een assortiment accessoires zoals dempers en red dot-sights, met meer dan 70 wapens die zijn ontworpen voor diverse speelstijlen.

Spelers kunnen hun personage personaliseren met nieuwe hoeden, laarzen, uitrusting, skins en andere elementen. De Skin Creator biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen stijl te creëren en deze te delen met vrienden. In Pixel Strike 3D kunnen in-game items verdiend worden door simpelweg deel te nemen aan het spel.

Ga jij Pixel Strike 3D spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties