In Metal Gear Solid 5 valt er doormiddel van de FOB missies veel te cutomizen. De laatste tijd zijn er nieuwe updates met nieuwe items verschenen en er zijn zelfs al wat aankomende items in de game-code ontdekt! Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat we op korte termijn nieuwe content voor het daadwerkelijke verhaal gaan krijgen.

FOB

Je Foward Operating Base is een basis die jij kan maken die andere mensen dan weer kunnen binnenvallen. Wanneer iemand jouw FOB binnenvalt kan jij weer wraak nemen door de FOB van de persoon in kwestie weer binnen te vallen. Met de meeste acties, of je nou de aanvaller of de verdediger bent, verdien je rewards. De Forward Operating Base is dus het multiplayer-component van de nieuwe Metal Gear Solid.

Zoals ik net al vertelde zijn er nieuwe FOB rewards in de game-files opgedoken. Hier zitten verschillende suits bij zoals de Tselinoyarsk en de Iron Blue uniformen. Ook zijn de Arms Material Alpha 114 Riot Pistol en de Wormhole Generator in de game-files teruggevonden. Het laatste wapen zal ook doen wat zijn naam al suggereert, hij laat je teleporteren naar andere plekken op de map.

MSGV-14

Naast de FOB rewards doet Konami op andere manieren ook nog haar best om fans die de game nog spelen geïnteresseerd te houden. Laatst werd namelijk het eerste event bij de FOB missies georganiseerd. Het Mosquito’s Legacy event leert je bijvoorbeeld hoe je FOB missies zonder angst te lijf moet gaan.

Mensen waren zo hyped na de release van de nieuwe Metal Gear Solid 5. Hoeveel van jullie spelen de games nog? Zitten de FOB missies en events zo goed in elkaar dat het je inderdaad nog geboeid houdt om de game zo nu en dan nog aan te gooien? Ik ben er wel benieuwd naar, laat het weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments