Nieuwe expansie Mutant Year Zero in aantocht

Ontwikkelaars The Bearded Ladies Consulting brengen komende zomer een uitbreiding op het door velen geprezen Mutant Year Zero: Road to Eden.

Mutant Year Zero: Road to Eden bracht voor de nodige gamers onder ons een prima afsluiting van het jaar 2018. Deze uitdagende tactische turn-based RPG zag er in alle ruwheid prachtig en authentiek uit en de karakters waren zeer tof uitgewerkt. De game zorgde voor de nodige uurtjes plezier, maar is inmiddels door de meesten wel uitgespeeld.

Seed of Evil

Gelukkig hebben de ontwikkelaars gewerkt aan een uitbreiding van de game, genaamd: ‘Seed of Evil’. In Seed of Evil vervolg je het verhaal waar Road to Eden geëindigd is. Ook kun je spelen met een nieuw hoofdkarakter Big Khan (een eland), zijn er nieuwe locaties om te bezoeken en zijn de gameplay opties uitgebreid. Maar er is nog meer. Zo hebben de ontwikkelaars tevens nieuwe vijanden toegevoegd, nieuwe mutaties en natuurlijk nieuwe gear.

Release wordt uitgesteld

Aanvankelijk zou de fysieke Deluxe Edition (inclusief DLC) in juni in de winkelschappen liggen, maar de game is zonder nadere toelichting een maandje naar achteren verschoven. Vanaf 30 juli kun je met de game aan de slag! Of je ook de DLC vanaf dag 1 in de Game Pass kunt spelen is momenteel nog niet bekend. Zodra we daar meer over weten dan lees je het op XboxNederland.nl of praten we jou er over bij in onze wekelijkse podcast. Mocht je trouwens de basisgame Mutant Year Zero: Road to Eden nog niet gespeeld hebben, dan kan ik je deze van harte aanbevelen. De game is te spelen in de Xbox Game Pass!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties