Nieuwe Star Paths, prinsessen, verhalen en items in de pijplijn voor de fans!

Eergisteren gaf ik in mijn artikel over The Forgotten al aan dat we nog meer informatie moesten krijgen over de rest van 2023. De informatie hebben we nu gekregen. We verschuiven onze aandacht van de eerste twee kwartalen naar de laatste twee kwartalen van 2023. Laten we eens kijken naar wat er bekend is geworden!

Bibbedibabbidiboe!

Over een weekje brengt de goede fee een bezoek bij onze Valley en daarmee krijgen we gelukkig weer een groter stukje verhaal. We zien daar ook iets anders staan, namelijk dat we met een ”Touch of Magic” onze Valley mogen decoreren. Wordt dit een nieuwe tool? Of een nieuwe set aan items? We zullen het zien.

In de zomer krijgen we bezoek van een nieuwe villagar, namelijk Vanellope van Wreck-It Ralph. We zie onderaan in het plaatje van Disney’s roadmap een nieuwe Star Path met de focus op Pixar, dus een bezoekje van Vanellope is daarmee logisch als Pixar karakter. Naast de komst van Vanellope zien we ook dat we een nieuwe feature krijgen waar we onze creativiteit kwijt kunnen. Daar kunnen we dan vervolgens prijzen mee winnen… hmmm. Het is nu nog vaag, maar krijgen we zo meteen punten voor het aankleden van onze vallei?

Assepoester werd in de originele trailer van Disney Dreamlight Valley al laten zien

Na de zomer krijgen we Belle als villager erbij. Het personage uit Beauty and the Beast zal ook haar eigen realm hebben waar we naar toe kunnen. Die werelden worden gelukkig steeds groter en leuker om te bezoeken. De eerste werelden van de release zijn tamelijk klein. De werelden van Frozen en Lion King zijn gelukkig al een stuk groter. Zou Belle een paar personages meenemen uit haar realm? Krijgen we zo meteen dansende kandelaren en klokken om ons heen?

Een nieuw hoofdstuk

We mogen in de tweede helft van 2023 sowieso meer gaan verwachten voor onze geliefde game. Disney Dreamlight Valley krijgt namelijk een ”new chapter”, maar ook nieuwe characters, ‘new frontiers’ (Star Wars? Of is dat veel te vroeg?), een nieuwe Royal Tool en eindelijk onze wishlist nummer 1, de multiplayer! 

Het jaar 2023 zou officieel ook het jaar zijn waarbij de game een volle release krijgt, maar daar horen we niks over. Wellicht is dat onderdeel van ”a new chapter”. Iedereen kan dan de game gratis downloaden en volop bezig gaan met hun vallei! We zullen het zien. Ik blijf enthousiast over de game. Sommigen vinden de grind te hoog en die is ook zeker goed aanwezig. Ikzelf speel de game gewoon zo nu en dan en dan blijft het leuk om te doen. Als je een ”completionist” bent, dan kan je lang blijven grinden. Maar als je dat niet bent en je zoiets hebt van ”die quests doe ik later wel”, dan blijft de game leuk.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties