Het is weer tijd om wat nieuwe aanvullingen voor je Game Pass te tonen. Dit komt er de komende tijd allemaal aan.

Vandaag beschikbaar

Mass Effect Legendary Edition (Cloud) EA Play

De Mass Effect Legendary Edition is nu beschikbaar met Xbox Cloud Gaming (Beta) via EA Play! De Legendary Edition bevat singleplayer-basiscontent en meer dan 40 DLC uit de veelgeprezen Mass Effect-, Mass Effect 2- en Mass Effect 3-games, waaronder promowapens, -armors en -packs.

Binnenkort verkrijgbaar

Lawn Mowing Simulator (Xbox One) ID@Xbox – 17 februari

Nu beschikbaar voor pc en Xbox Series X|S en binnenkort ook voor Xbox One! Neem een pauze van de echte wereld en geniet van de uitdaging en sereniteit van het maaien van het Britse platteland in Lawn Mowing Simulator.

Madden NFL 22 (Console en PC) EA Play – 17 februari

Madden NFL 22 komt binnenkort naar pc Game Pass en Ultimate via EA Play, zodat leden het veld op kunnen en op het platform van hun keuze kunnen spelen.

Total War: Warhammer III (PC) – 17 februari

Beschikbaar op dag één met PC Game Pass:
De cataclysmische conclusie van de Total War: Warhammer-trilogie komt eraan. Verzamel je krachten en stap in de Realm of Chaos, een dimensie van breinbrekende horror waar het lot van de wereld zal worden beslist. Overwin jij je Daemons… of beveel je ze?

Roboquest (Game Preview) (PC) ID@Xbox – 22 februari

Een snelle FPS roguelite speelbaar in solo of co-op. Het spel speelt zich af in een verschroeide toekomstige wereld en je neemt het op tegen hordes dodelijke robots. Je hypermobiele Guardian staat klaar om je door steeds veranderende omgevingen te vechten, aangewakkerd door een pompende soundtrack.

Galactic Civilizations III (PC) ID@Xbox – 24 februari

Bouw een beschaving die de tand des tijds zal doorstaan en verover de melkweg stormenderhand in de grootste 4X-strategiegame ooit. Kies uit tientallen unieke rassen en maak naam door middel van diplomatie, spionage, technologische vooruitgang en nog veel meer.

Super Mega Baseball 3 (Console) EA Play – 24 februari

Voer de score op in een ontspannen slugfest of verleg de grenzen van je reflexen in deze verfijnde honkbalsimulator die perfect is voor zowel beginners als profs. Het derde deel in de serie bevat gloednieuwe speltypen Franchise, Online Leagues en Practice, plus verbeterde graphics en toevoegingen op het veld!

Alice: Madness Returns (PC) EA Play – 28 februari

Binnenkort verkrijgbaar op PC Game Pass & Ultimate via EA Play! Alice: Madness Returns duikt diep in de donkere en gewelddadige kant van de verbeelding en creëert een nachtmerrieachtig Wonderland waarin Alice het moet opnemen tegen de demonen die in haar visioenen rondspoken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments