Netflix toont anime Cyberpunk: Edgerunners

CD PROJEKT RED, makers van Cyberpunk 2077, presenteren samen met Netflix en Studio Trigger de aankomende Cyberpunk: Edgerunners anime, waaronder een nieuwe key visual, een teaser trailer, en een productie documentaire video. De partijen hebben ook aangekondigd dat de show in september van dit jaar in première zal gaan.

Onthuld tijdens Netflix’s Geeked Week, een evenement gewijd aan geek cultuur shows, films en games beschikbaar en klaar om te arriveren op het streaming platform, de nieuwe activa markeren de eerste keer dat Cyberpunk: Edgerunners, in de vorm van een teaser trailer, evenals het eerste deel van een reeks van achter de schermen video’s, is getoond.

Naast commentaar over de ontwikkeling van de show door belangrijke CD PROJEKT RED medewerkers die betrokken waren bij het project, bevat de documentaire ook first-look foto’s en concept art, evenals een exclusieve clip en scène breakdown uit de anime. Toekomstige behind the scenes video’s zullen andere aspecten van de show behandelen, met extra commentaar van leden van Studio Trigger.

De nieuwe key visual voor Cyberpunk: Edgerunners, getekend door hoofd character designer van de show Yoh Yoshinari en uitgebracht als onderdeel van Geeked Week, toont de hoofdrolspelers van de show, David en Lucy. Het paar is ook te zien in de teaser trailer en achter de schermen video, samen met andere belangrijke en minder belangrijke personages van de show.

Cyberpunk: Edgerunners vertelt een standalone, 10 afleveringen tellend verhaal over een straatjongen die probeert te overleven in een door technologie en lichaamsaanpassingen geobsedeerde stad van de toekomst. Hij heeft alles te verliezen en kiest ervoor om in leven te blijven door een edgerunner te worden – een huurling die vogelvrij is en ook bekend staat als een cyberpunk.

Cyberpunk: Edgerunners gaat in september 2022 in première op Netflix.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments