NBA 2K20 toont eerste beelden WNBA competitie

Ben je fan van het damesbasketbal of speel je misschien zelf wel in zo’n team? Dan ga je dit erg leuk vinden want de eerste trailer van de WNBA is er. Alleen het mannelijke commentaar?

De honden lusten geen brood van het commentaar op de video en de blog op 2K. Wat is dat toch met mannen die in een milliseconde kramp krijgen van games waar men vrouwenteams in implementeert? Ik lees echt met stijgende verbazing hoe men totaal los gaat op het feit dat een uitgever het in zijn hoofd haalt de vrouwencompetitie in een game te plaatsen. Alsof je verplicht bent om het te gaan spelen.

Maar gelukkig interesseert 2K dat geen zier. Ze weten dat er in de US maar ook in de rest van de wereld genoeg meiden zijn die het heerlijk vinden om een potje te ballen. 2K heeft er dan ook echt werk van gemaakt om de WNBA goed in beeld te brengen.

Breanna Stewart

Dat heeft wel wat extra werk gekost. De look van de verschillende spelers moest herkenbaar blijven zoals we dat van 2K gewend zijn. Zeker op het gebied van het renderen van haar was er wel wat winst te behalen. Maar ook met het capturen is men weer druk bezig geweest. We zien in de trailer Candace Parker van de LA Sparks, Breanna Stewart van de Seattle Storm, Amaya Valdemoro Madariaga van de Houston Comets  en Maite Cazorla van de Atlanta Dream. Alle 12 teams van dit seizoen zitten er in.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments