MS Flight Simulator 2024 voegt missies toe

Tijdens de Xbox Showcase van afgelopen zondag zagen we de prachtige graphics van MS Flight Simulator voorbij komen. We dachten eerst aan DLC, maar wat blijkt… er komt een heel nieuw deel en dit keer met missies!

De grootste reden waarom ik zelf MS Flight Simulator destijds niet heb opgepakt is omdat ik er niks te doen heb. Ik ga niet doelloos rond vliegen of monumenten passeren omdat het kan. Ik moet iets hebben, een campagne, een missie. Gelukkig worden mijn gebeden verhoord met de komst van MS Flight Simulator 2024, want ik krijg precies wat ik wil en met mij vele anderen.

In het nieuwste deel van MS Flight Sim 2024 kan je diverse dingen gaan doen. Je hebt missies waarbij je in een trauma helikopter mensen moet gaan redden. Je kan ook assisteren met het bouwen van elektriciteitspalen op een berg, of juist branden blussen. Ik verwacht niet dat de nieuwe missies heel uitgebreid zullen zijn met een goed doordacht puntensysteem of carrièremodus, maar het zorgt er wel voor dat je een doel hebt om te vliegen in de prachtige wereld die ze hebben gemaakt.

Naast de mooie trailer hebben we eigenlijk te weinig informatie en dat is ook waar de huidige MS Flight Sim over struikelt. Er wordt een nieuw deel aangekondigd, maar wat als je veel tijd hebt geïnvesteerd in MS Flight Simulator 2020? Wordt 2020 nog ondersteund na het uitkomen van 2024? Worden alle toevoegingen van 2020 qua steden overgeheveld naar 2024? Wordt de community in 2 delen gesneden na de komt van MS Flight Simulator 2024? Er zijn na de trailer duidelijk meer vragen dan antwoorden.

De woestijn in

We waren al onder de indruk van de eerste trailer, maar daarna werd er nog iets laten zien en dat had al iets meer weg van een fantasie voertuig. Dat klopte ook, want het gaat om een uitbreiding voor de huidige MS Flight Simulator in de wereld van Dune. Je ziet daar het vliegtuig die ze in de films ook gebruiken. De expansion komt tegelijkertijd uit met de film, maar het is onduidelijk waar je nu precies kunt vliegen. Krijg je x aantal vierkante kilometer aan woestijn met dat ene vliegtuigje, of gaan we meer krijgen? Wellicht horen we hier later meer over.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties