Mortal Shell DLC aangekondigd

Mortal Shell werd door onze Rob geprezen als een hack and slash met een uniek concept. Een game die zowel ‘Souls’ vetarenen als beginnende spelers wat te bieden heeft. Binnenkort komt er een nieuw stuk verhalende DLC uit voor de game.

En dat is ook zo ongeveer wat ik je er over kan vertellen. Het wordt The Virtuous Cycle genoemd, of je het avontuur kunt voortzetten met je pezige patser uit de basisgame, is mij niet duidelijk geworden. Wellicht dat spelers van de game me op weg kunnen helpen, is jullie wat opgevallen? Je kunt in ieder geval niet om het wapen heen dat in de teaser-trailer van vorm veranderd. Het neemt de vorm van een bijl, een zwaard en een speer aan.

De DLC wordt zowel voor Xbox One als de Xbox Series platformen uitgebracht. De basisgame is inmiddels geoptimaliseerd voor de Xbox Series S en X, in de vorm van de Enhanced Edition. Ik zet hem snel op m’n wensenlijstje. Ik was de game eigenlijk een beetje uit het oog verloren. Wil jij nou ook je geheugen opfrissen, lees dan onze review door Rob.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments