Minecraft Dungeons is nog maar amper uit of de eerste DLC staat alweer voor de deur. In juli komt de Jungle Awakens DLC naar de game.

Minecraft Dungeons wordt tot nu toe prima ontvangen. Ook op de redactie zijn we lekker bezig om ons door de levels van deze “RPG voor kids” te begeven. En dat gaat aardig, binnen een uur of 8 heb je het verhaal wel uitgespeeld. Gelukkig blijft het daarna leuk, maar aanvullende content is ook zeker welkom.

In juli zal Mojang met de DLC “Jungle Awakens” komen waarin er een nieuwe Jungle-stijl eiland aan de game wordt toegevoegd. De kaart bevat drie nieuwe dungeons, maar er zullen ook nieuwe wapens, items en vijanden worden toegevoegd.

In dit avontuur ga je naar een afgelegen gevaarlijke jungle om een mysterieuze kracht te verslaan in drie nieuwe missies. Om het kwaad verborgen in het groen te verslaan. Je hebt nieuwe wapens, armor en artifacts om te gebruiken.

Microsoft heeft ook bevestigd dat de volgende DLC Creeping Winter heet. Deze komt later dit jaar. Heb je de Hero Edition DLC aangeschaft, dan krijg je deze twee uitbreidingen gratis. Wat de DLC voor Game Pass eigenaren zal kosten is nog niet duidelijk.

Mojang geeft verder ook aan dat het met gratis nieuwe features zal komen naast deze DLC. Meer informatie daarover komt ook binnenkort.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments