Het streamen van je Xbox One naar Windows 10, dat is al geen nieuws meer. Maar dat de tabletmakers daar nu ook rekening mee gaan houden, is dat weer wel.

php8cxurn[1]Het aanbod van tablets is gigantisch maar er zijn er maar weinig als de Linx Vision. Deze Windows 10 tablet heeft namelijk iets extra’s, een volledig controller docking systeem. Met deze tablet wordt het simpel om je Xbox games overal in je huis te spelen. De Xbox-approved controller dock zorgt voor een ervaring die je normaliter ook op je Xbox zou hebben.

Voor het luttele bedrag van 200 euro is deze tablet van jou. Hij moet deze maand op de markt gaan komen. Het docking systeem is simpel te verwijderen maar zodra de tablet erop is gezet, zit hij goed vast. Je kan er trouwens ook pc-games mee spelen die je via Steam of Windows Store op de tablet kan zetten. Hij heeft een 6000mAh batterij en je kan hem via micro-USB opladen.

Verwacht geen wonderen voor je geld. Het 1280×800 pixel scherm is niet de beste in zijn soort. De Cherry Trail Atom processor en de 2GB DDR3 RAM zijn natuurlijk geen specs die bij een hoog-kwaliteit gaming machine horen, maar voor het streamen is hij meer dan goed.

phpvyeigl[1]De tablet heeft ook nog eens een front en back camera, 32 GB intern geheugen en is voorzien van Cortana voice-control en Continuum. Dus wil je met de kerst lekker op de plee gamen? Vraag hem dan aan de Sint of onder de kerstboom.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments