Op 19 mei komt LEGO® 2K Drive uit. De game combineert elementen van open-wereld rijden en competitief racen. De eerste beelden zien er veelbelovend uit. Maar wat mogen we verwachten wanneer de game eenmaal uitgebracht is?

De officiële LEGO® 2K Drive-website stelt dat vier Drive Pass-seizoenen beschikbaar zullen zijn voor degenen die de Awesome Edition of Awesome Rivals Edition van het spel kopen. Elk seizoen zal 100 levels bevatten waar spelers aan kunnen werken, waardoor ze gratis beloningen kunnen verdienen naarmate ze in level stijgen en een reeks nieuwe chauffeurs, stickers, flair, geluiden en meer kunnen ontgrendelen.

Seizoen 1 is gepland voor juni 2023, gevolgd door seizoen 2 in de herfst van 2023, seizoen 3 in de winter van 2023 en seizoen 4 in het voorjaar van 2024. Degenen die afzonderlijk de Premium-versies van elk seizoen kopen, krijgen toegang tot het Awesome Pizza-voertuig en 550 munten om te gebruiken in Unkie’s Emporium. Het goede nieuws is dat al die inhoud ook beschikbaar is voor degenen die de Awesome Edition of Awesome Rivals Edition van het spel kopen.

Flinke plannen om de speler aan de game verbonden te houden. Ga jij met deze nieuwe LEGO racer aan de slag?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties