League of Legends komt misschien naar de Xbox

Het kent al 10 jaar lang heel veel fans. League of Legends kan je met rust een van de grootste pc-games in de wereld noemen. Tijd om een uitstapje te maken?

Als onderdeel van het 10-jarig jubileum heeft Riot Games laten weten dat de nieuwe versie van League of Legends, Wild Rift genaamd, naar mobiele apparaten en nog niet specifiek genoemde consoles gaat komen.

Deze versie lijkt op de gewone League met een bijna identieke MOBA gameplay. Maar het is aangepast om beter op de nieuwe platforms te kunnen draaien, waaronder een twin-stick control schema, een nieuwe map en kortere potjes van zo’n 15 tot 20 minuten lang. De mobiele versie van League zit al een tijdje in de geruchtenmolen maar nu gaat het er dus echt van komen.

Wild Rift is geen port van LoL op de pc. Het is een nieuwe game die we vanaf de grond opgebouwd hebben om er zo zeker van te zijn dat de speler een echte LoL ervaring krijgt

Riot Games

De mobiele versie van Wild Rift moet in 2020 uit gaan komen. Wanneer de console-versie op de markt komt is nog onbekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments