Laatste seizoen Telltales The Walking Dead aangekondigd

Na drie seizoenen spelen met Telltales The Walking Dead komt nu het einde in zicht. Seizoen vier komt eraan.

Om precies te zijn op 14 augustus. Dan komt het eerste deel van The Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season namelijk uit. Vanaf 8 juni kan je de serie pre-orderen en als je dat doet, dan krijg je direct toegang tot de vorige delen oftewel The Walking Dead: The Telltale Series Collection. Dat zijn maar liefst 19 episoden van het verhaal.

In The Final Season speel je weer met Clementine die ondertussen een behoorlijk bedreven survivor is geworden. Na jaren op weg te zijn geweest hoopt ze in een afgelegen school haar thuis te vinden. Ze moet daar een leven bouwen en het leiderschap op zich nemen maar ook de zorg dragen voor AJ, een weesjongen die ze eigenlijk als familie beschouwt. In dit laatste deel ga jij beslissen hoe haar verhaal eindigt.

De game zal een nieuwe, over de schouder, camerastandpunt introduceren. Je krijgt meer vrijheid om de omgeving te verkennen en je krijgt unscripted combat, Ook hebben de graphics een nieuwe Graphic Black stijl gekregen waardoor de game meer richting de comics gaat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments