Resident Evil 7 was een fantastische game. De game ging weer helemaal terug naar de roots en was ontzettend griezelig. Helaas was het hoofdpersonage niet heel bijzonder, maar in het volgende deel, Village, gaat dit gefixt worden.

Leon Kennedy, Chris Redfield, Jill Valentine. We hebben in de loop der jaren meerdere toffe personages leren kennen in de wereld van Resident Evil. Ethan Winters, de hoofdpersoon uit deel 7, was daar echter niet een van. Daar was het first person perspectief onder andere schuldig aan. Wat ook niet meehielp was dat Ethan praktisch alleen maar met compleet geschifte psychopaten te maken had in de game. Volgens onze vaste Resi-lekker Dusk Golem gaat Capcom dit in Village aanpakken.

Volgens Dusk Golem wil Capcom meer persoonlijkheid en aanwezigheid in de game gaan geven. Dit willen ze onder andere voor elkaar krijgen door Ethan meer met ‘stabiele’ personen in aanraking te laten komen en door in zijn psyche te duiken met hallucinaties zodat je een beter idee krijgt van hoe hij als personage in elkaar steekt.

Resident Evil Village staat gepland voor ergens in 2021.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments