Lekker de sluipmoordenaar uithangen in Hitman. Af en toe een contract aannemen in de vorm van episode, het kan nu nog. Binnenkort verdwijnt de keuze om de game episodisch binnen te halen.

Episode 6 is al een poosje uit en sindsdien is de game ook als een volledig pakket aan te schaffen. Wil je de game nog steeds graag uitproberen voordat je het volledige pakket koopt, dan moet je rap zijn. Over twee weken verdwijnt de mogelijkheid namelijk om de game episodisch aan te schaffen. Dit heeft volgens IO Interactive niks te maken met de verkoop van de studio en IP.

Deze verandering stond al gepland in maart van dit jaar en moet het makkelijker en eenvoudiger maken om de game te kopen. Ook helpt deze verandering om een basis te leggen voor onze toekomstige plannen met Hitman.

Op de Xbox lijkt weinig te veranderen

Voorlopig lijkt het er op dat vooral Steam-klanten op moeten schieten. Op Steam verdwijnen de episodes in zijn geheel en dien je de volledige game aan te schaffen om verder te kunnen spelen. Je krijgt dan wel korting aan de hand van de hoeveelheid episodes die je al bezit.

Op de Xbox One krijg je korting op de volledige game als je het Intro Pack al bezit. Verder kun je nog altijd losse episodes downloaden. Hier lijkt dus weinig te veranderen. Playstation-bezitters hadden beter een andere keuze kunnen maken. Zij krijgen namelijk geen korting.

Ondanks dat de episodes op de Xbox One dus nog gewoon los te verkrijgen blijven, is de kans groot dat ook hier uiteindelijk de losse afleveringen verdwijnen. Mocht je nou een episode gekocht hebben, uitgespeeld en weer verwijderd hebben van je harde schijf. Geen zorgen, alle gekochte content blijft in jouw bezit en hoef je dus niet nog eens aan te schaffen volgens de ontwikkelaar.

Geen zorgen, je blijft in het bezit van alle content die je al gekocht hebt. De bedoeling is gewoon om het makkelijker te maken om de game te kopen.

Heb je de game nog niet? Het Intro Pack en Upgrade Pack kopen schijnt de voordeligste manier te zijn om de game te kopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments