Ik ben een Hitman fan. Ik weet nog goed hoe verbaasd ik was dat een Xbox 360 zoveel NPC’s tegelijkertijd op één locatie kon genereren. Hitman: Absolution heb ik dan ook grijs gespeeld.

De nieuwe Hitman, de eerste op de Xbox One, is dan ook een no-brainer qua aanschaf. Ontwikkelaar IO Interactive heeft wat info over deze game vrijgegeven. De game zal namelijk als eerste digitaal worden aangeboden. Pas later is de disc-versie aan de beurt. Wil je dus op de releasdatum spelen dan zal je hem via Xbox Live moeten aanschaffen

Hitman is opnieuw een sandbox game waarin het doel simpel is, moorden op contractbasis. Waren er in de 360-versie al aardig wat NPC’s te zien, deze versie zal dat verzesvoudigen. De prijs voor de game zal waarschijnlijk 49,99 euro bedragen. Tenminste, voor dat bedrag staat hij nu al in de Playstation Store. Maar daar krijg je dan ook het hele pakket voor. Men is van plan om wekelijks nieuwe doelen, contracten en extra’s te gaan uitbrengen. In de loop van 2016 komen daar ook nog eens nieuwe locaties bij. En dat alles voor die ene prijs. De uitbreidingen zijn totaal gratis. Het gaat zelfs verder want IO belooft de game voor de komende 3 tot 4 jaar te gaan ondersteunen.

Op 8 december zal Hitman dus digitaal in de Xbox Store te verkrijgen zijn. Wanneer de hardcopy’s dan uit gaan komen is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments