Het verhaal van Alan Wake in vogelvlucht

Op 27 oktober 2023 komt Alan Wake 2 uit. Heb je het eerste deel nooit gespeeld of is het alweer lang geleden? Check dan zeker even de nieuwe trailer!

Het is alweer ruim 13 jaar geleden dat Alan Wake uitkwam. De game van Remedy Entertainment kreeg destijds zeer goede feedback vanwege de sterke verhaalvertelling en de sfeervolle setting.

Na de release van Alan Wake is het lange tijd stil geweest tot in 2021 de game via een remaster opnieuw uitgebracht werd. Inmiddels zijn we twee jaar verder en maken we ons klaar om met Alan Wake 2 aan de slag te gaan. Kijk jij uit naar de game, maar wil je ook je geheugen weer even opfrissen? Neem dan zeker even de tijd om bovenstaande trailer te kijken. In een kleine drie minuten wordt je weer ondergedompeld in het Alan Wake verhaal en ben je helemaal klaar om straks met Alan Wake 2 aan de slag te gaan!

Geen zin om een trailer te kijken, maar wil je wel het verhaal in Alan Wake opnieuw beleven? Check dan hoe je de Alan Wake 2 prequel in Fortnite kunt spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties