Zal deze generatie Beyond Good and Evil 2 zien?

De game heeft inmiddels de titel ‘langste game in ontwikkeling’ want de eerste trailer van Beyond Good and Evil 2 zagen we al in 2008 en daarmee is de game officieel langer in ontwikkeling dan Duke Nukem Forever die eerst die ere titel mocht hebben. Medewerkers van Ubisoft Montpellier (de ontwikkelaar van Beyond Good and Evil 2) gaven aan dat Guillaume Carmona al een tijdje afwezig was. Deze meneer is best belangrijk want hij is de managing director. Als een managing director afwezig is, dan worden veel zaken een shitshow. Meneer Carmona komt niet meer terug naar de studio lezen we in een rapport. Dat is vrij zorgwekkend, want wat moet er nu van het project komen?

Dat Carmona niet meer terug komt is niet het enige probleem van de studio. Er is een onafhankelijke partij gekomen om de gezondheid van de medewekers bij de studio te onderzoeken op het gebied van stress. Veel medewerkers hebben zich namelijk ziek gemeld. Ubisoft geeft nu de prioriteit aan de gezondheid van de ontwikkelteams om ergere zaken te voorkomen.

Komt de game ooit nog naar onze consoles?

De vraag is eigenlijk ook het volgende; krijgen we Beyond Good and Evil 2 ooit nog te zien? We zagen een trailer in 2008, vervolgens een paar jaar geleden een soort tech demo van de grootte van de game. Nu hebben we al een tijdje niets meer gezien of gehoord behalve deze malaise. Het lijkt alsof de game allerlei kanten op gaat, of zo groots wordt gemaakt dat het nooit meer af komt.

Gevalletje cancellen? Of doorgaan en hopen dat de game goed genoeg is om te releasen, of in ieder geval goed genoeg wordt in de komende jaren om op de markt te brengen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments