Halo Infinite multiplayer kent dankzij Season 5: Reckoning enorme opleving!

De lancering van het 5e seizoen van Halo Infinte heeft de game een nieuwe boost gegeven. Wat brengt de Reckoning-update spelers?

Nieuw seizoen, nieuwe kansen! En die nieuwe kans hebben de ontwikkelaars van 343 Industries met beide handen aangegrepen. Season 5: Reckoning blaast leven in de online multiplayer van Halo Infinite en dat was ook hard nodig.

De gratis update van Season 5 brengt een enorme hoeveelheid content met zich mee. Zo zijn er onder andere twee maps toegevoegd en is de opnieuw uitgevonden Extraction modus van Halo 4 te spelen. Maar ook zijn er multi-core helmen toegevoegd, een nieuwe 50-tier Premium Battle Pass (die nooit verloopt) samen met twee Operations, aanpassingen in Flood-thema, de Bandit Evo, en meer.

De ontwikkelaars hebben van deze update flink werk gemaakt. Samenvattend kent de update onder andere de volgende features:

  • Seizoen 5 van Halo Infinite: Dit is een gratis update die veel nieuwe inhoud toevoegt, zoals twee nieuwe kaarten, een nieuwe modus, een nieuwe Battle Pass, Flood-thema-aanpassing, en meer.
  • Forge AI Toolkit: Dit is een nieuwe functie waarmee spelers AI-vijanden op hun kaarten kunnen plaatsen en hun eigen PvE-scenario’s kunnen creëren, met behulp van UNSC, Banished, en Forerunner-eenheden.
  • Operations: Dit zijn gratis activiteiten die 20 niveaus van thematische beloningen bevatten. Operations duren vier tot zes weken en kunnen worden gekocht via de Switcher of Shop als ze voorbij zijn.
  • Multi-core helmen: Dit zijn helmen die op alle Armor Cores kunnen worden gebruikt, waardoor de aanpassingsflexibiliteit wordt vergroot.
  • Bandit Evo: Dit is een nieuwe variant van het Bandit-wapen, met een nieuwe scope en verbeterde terugslag- en bloemcontrole.
  • Halo Gear Rewards: Dit is een programma dat spelers toegang geeft tot exclusieve Halo-merchandise, zoals de Halo Tactical Carrier-rugzak, door de Battle Pass te voltooien.

Wil je graag de complete update-lijst zien, kijk dan hier. Bovenstaande trailer geeft ook een mooie indruk van wat spelers te wachten staat. Ga jij weer een kijkje nemen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties