Terwijl het paasontbijt geserveerd wordt, serveert de XBNL-community van Discord haar vrienden graag een acht-gangen-diner aan games voor. Welke games zijn volgens hen uitermate geschikt om deze Pasen te spelen? Al dan niet aan Pasen gerelateerd.

Er is genoeg te spelen op je Xbox en met de paasdagen is er ook wat extra tijd voor. Heerlijk dus! Maar waar begin je? De XBNL-community van Discord was zo vriendelijk om wat tips te delen. Games met een paashaas in zijn schaars, dus dat hebben we maar losgelaten bij het opstellen van dit lijstje.

It Takes Two

De perfecte game om samen met je familie te spelen. It Takes Two is een co-op meesterwerk en één van de beste platformers die de afgelopen jaren uitgebracht is. De game is ook in Xbox Game Pass te vinden!

Sea of Thieves

Hoewel er geen paaseieren in de game te vinden zijn, ligt de wereld van Sea of Thieves vol met schatten om te ontdekken! Een warme aanbeveling wordt dan ook door Discord veteraan DM4S gegeven. Bovendien kun je de game natuurlijk samen met vrienden spelen! Sea of Thieves is de ideale game om helemaal in onder te dompelen. Uiteraard is deze game van de Xbox Game Studios via Game Pass te spelen.

Shadows: Awakening

Onze Vlaamse vriend, en tevens moderator op Discord, Michaeltje geeft een warme aanbeveling voor Shadows: Awakening. Shadows: Awakening is een unieke isometrische RPG met real-time tactische gevechten. Een uitdagende game waar je de nodige uurtjes in kwijt kunt. Perfect dus met een aantal vrije dagen! Goed nieuws, de game is voor minder dan 10 euro in de Spring Sale aan te schaffen!

Diablo III

De game die binnen de XBNL-community momenteel het fanatiekst gespeeld wordt: Diablo III. Uiteraard ter voorbereiding op de release van Diablo IV (releasedatum: 6 juni 2023). Diablo III is een game uit 2014, maar heeft de tand des tijds uitstekend doorstaan. Een fantastische sfeer en volgens Pethor valt er ook nog wel wat moois te zoeken, namelijk Goblins. Geen paasei, maar wel uitstekend loot.

Fortnite

Er is altijd wel een goede reden om Fortnite te spelen. Maar ook tijdens de paasdagen is er genoeg in Fortnite te ontdekken, weet Discord Legende Picnic ons te vertellen. ‘Eggcitement’ noemen de ontwikkelaars het. See it for yourself:

Halo Infinite

Het vinden van paaseieren hoeven we niet letterlijk te nemen. Je kunt natuurlijk ook voor de easter eggs gaan. En het verstoppen van deze eieren hebben de ontwikkelaars van Halo Infinite tot kunst verheven. DM4S geeft dan ook het advies om de game even af te stoffen en op onderzoek uit te gaan, genoeg te vinden!

Disney Dreamlight Valley

Een van de community darlings: Disney Dreamlight Valley. Deze heerlijke life-sim brengt je tijdens de paasdagen in Disney-sferen, zoals geen andere game dit kan. De ontwikkelaars waren bovendien niet te beroerd om ook wat eitjes daadwerkelijk voor je te verstoppen. Een uitstekende game om ieder gevoel van tijd te verliezen en lekker in op te gaan!

Lawn Mowing Simulator

Als lid van de XBNL-community ontkom je er natuurlijk niet aan dat wannabe-GOAT Lawn Mowing Simulator tot de adviezen behoord. Maai je het gras lekker strak in Lawn Mowing, dan zullen die eitjes vinden een eitje zijn. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen!

En tot slot, we zijn ook de beroerdste niet, een laatste warme aanbeveling van Discord member GuusCann. Wil je natuurlijk dat konijnen een hoofdrol hebben. Check dan zeker even Mario Rabbids voor de Nintendo Switch. De perfecte game om tijdens de Pasen samen met de familie te spelen!

Welke games ga jij deze Pasen spelen? En, mis je nog een titel in dit lijstje? Laat het ons weten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties