The Criminal Enterprises is nu beschikbaar en brengt veel nieuws met zich mee. Zodanig veel nieuwe dingen dat het misschien wel tijd is om in te stappen?

GTA Online haakt met de nieuwste update in op de hittegolf, gasprijzen en de economie die wankel staat. Maar naast deze nieuwe creatieve invalshoek is er vooral veel verbeterd. De zogenaamde quality of life updates zijn goed doorgevoerd.

A group of people in clothing

Description automatically generated with medium confidence

Wat vooral opvalt in deze nieuwe update is dat je als eigenaar van een nachtclub, motorclub, bedrijf of bunker nu extra missies hebt om snel wat cash te innen. Zo moet je in je nachtclub nu soms mensen verwijderen die zich vervelend gedragen. Je mag bij je motorclub aan de gang met het customizen van een motor op aanvraag van een klant. Vervolgens moet je die motor naar de klant brengen voor wat extra cash. Bij je bunker is er nu regelmatig een overschot aan wapens die je aan de Ammunation moet leveren en eigenaren van bedrijven hebben een nieuwe Expert Cargo activiteit erbij. Kortom, leuke nieuwe dagelijkse bezigheden.

Maar wat is nu echt het allerbeste van deze update waarbij je misschien nu wel wilt instappen ten opzichte van eerder? Je kan al jouw zaken verkopen in een eigen server! Kortom, je kunt lekker met jouw crew in een server al jouw drugs, wapens en andere zaken verkopen zonder dat andere spelers heel kinderachtig roet in het eten gooien. Dat was namelijk echt wel het allergrootste frustratie punt van GTA Online, de snotjochies die met hun straaljagers iedereen kapot maken. Het is nu eindelijk tijd voor online gaming met je maten op een eigen server zodat jullie allemaal kunnen werken aan jullie criminele activiteiten.

Ik heb het gisteren zelf gespeeld en je hebt – zoals je kunt zien – nu zelfs ineens tijd om in het bad te chillen met je vrienden.

Met community members DaaFalcon en Pethor

Agent ULP met nieuwe missies

Er is nu ook een nieuwe missie beschikbaar waarbij je informatie moet verzamelen over een criminele samenzwering binnen de FIB waarbij de olieprijs wordt gemanipuleerd. Het is weer een heerlijk satirische steek naar onze huidige stand van zaken in real life.

A person in a suit and tie

Description automatically generated with medium confidence

Instappen?

Met deze verbeteringen kan GTA Online weer een poging waard zijn. Er is enorm veel content en je kunt nu structureel aan je cashflow werken zonder gedemotiveerd te raken door andere spelers die jou in de weg zitten. Ben je echt enthousiast en wil je gelijk allerlei eigendommen? Dan kan je het beste voor GTA+ kiezen. Daar zijn elke maand weer nieuwe voordelen voor te verwachten. Het kost 6 dollar per maand en het is de vraag aan jezelf of je het waard vindt. Sommige zaken kosten namelijk best veel uur om te krijgen waardoor 6 dollar dan ineens weinig is en koop je als het ware een shortcut. Maar aan de andere kant is het juist de uitdaging in de game om veel te sparen en te investeren in de zaken om meer te unlocken. Aan jou de keuze!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments