Gratis Fishing Planet heeft intelligente vissen

Het is een van die categorieën games waarvan ik totaal niet snap dat iemand dat zou willen spelen. Maar goed, blijkbaar zijn er genoeg mensen want er is een nieuwe gratis… visgame uit. Heb jij je hengel al klaarliggen?

Fishing Planet heet de laatste aanwinst op visgebied. Blijkbaar is er toch een groep die liever achter een beeldscherm vissen vangt dan dat in het echt te doen. Nu nog wachten op de echte eerste hengelcontroller.

Gelukkig hoef je voor Fishing Planet geen geld uit te geven. Het is een gratis game voor zowel de Xbox One en Windows 10. De game laat je vissen in verschillende omstandigheden en tijden. De game is zeer gedetailleerd op het gebied van hengels, vislijnen en vismolens.

Dus op het gebied van visgames is dit een hele mooie. Mooie graphics en realistische physics maken het tot een echte beleving. Blijkbaar heeft men ook aan de vissen AI gewerkt. Dus de vissen denken na en reageren levensecht. Vissen AI, het moet niet gekker worden.

De game ondersteunt online multiplayer met in totaal 64 spelers en de vissen komen in 4K op je scherm als je een One X bezit. Hij is nu te vinden in de Store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments