Juni staat bijna voor de deur en officieel is er nog geen lijst met de gratis games voor die maand bekend. Onofficieel is er wel iets opgedoken.

Hk925SM[1]

Of het echt is, dat weten we natuurlijk niet maar het lijkt redelijk echt. Er is een foto opgedoken van de komende Games with Gold en die zijn best bijzonder te noemen. De eerste die al eerder genoemd is wordt Ryse: Son of Rome. Een game die toentertijd geroemd werd maar wel wat kort bleek te zijn. Nu dus gratis dus zeker het spelen waard.

Nummertje twee is mij totaal onbekend, Lichdom Battlemage. Een game waarin je als mage een magische wereld doorloopt.

Xbox 360

Dan de kraker. Net Black Ops in de backward compatibility en nu de volgende game die al tijden hoog in de verzoeklijst staat. Eindelijk komt hij dan, Red Dead Redemption. Het hoog aangeschreven Wilde Westen verhaal kan je nu eindelijk op je Xbox One gaan spelen en nog gratis ook.

Als laatste ook geen kleine titel, Bioshock Infinite. Nog zo’n zeer bekende AAA titel. Kortom, er komt zo vlak voor de vakantie nog genoeg moois uit voor je collectie. Dit wel onder voorbehoud dat de screenshot die we zien ook echt klopt. Dat weten we pas als Major Nelson het officieel op zijn pagina neergooit. Maar we hopen dat het deze lijst gaat worden.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments