Games with Gold van december

Zoals elke maand ontbreken ook in december de Games with Gold weer niet. Wat heeft ome Phil deze keer in zijn zak zitten?

The Escapists 2

Van de toendra tot de woestijn, vorm samen met drie van je vrienden de ultieme crew en bedenk de wildste ontsnappingen uit enkele van de zwaarste gevangenissen ter wereld. Leef volgens de regels, woon het appèl bij en volg de strikte routines, terwijl je in het geheim je vrijheidsstrijd plant en uitvoert!

Tropico 5 – Penultimate Editie

In deze Penultimate Edition, inclusief The Big Cheese en Hostile Takeover add-ons, breid je de heerschappij van je dynastie uit van de vroege koloniale periode tot voorbij de 21e eeuw. Bouw de infrastructuur van je stad, plan je handelsroutes en maak gebruik van nieuwe technologieën, in de vijfde aflevering van de favoriete stedenbouw serie.

Orcs Must Die!

Verdedig als machtige War Mage vierentwintig forten tegen een horde beestachtige vijanden, met alle wapens en vallen die je tot je beschikking hebt. Het maakt niet uit hoe je het doet, je zult je vermaken met het vernietigen van monsters in dit fantasie- en actie-strategie-spel.

Insanely Twisted Shadow Planet

Verken unieke omgevingen in het 2D-actie-avonturenspel Insanely Twisted Shadow Planet. Baan je een weg naar het centrum van de mysterieuze Shadow Planet, terwijl je complexe puzzels oplost en het opneemt tegen bizarre wezens, terwijl je vecht om je thuiswereld te redden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments