Gameplaybeelden van de Avengers gelekt

De San Diego Comic Con is net afgelopen en er zijn weer zat toffe dingen aangekondigd, zoals bijvoorbeeld Phase 4 van het MCU. En nu we het toch over Marvel hebben, er zijn beelden uitgelekt van de demo van de aankomende Avengers game die getoond werd op de SDCC.

In de demo zien we gameplay met Thor en Iron Man in de hoofdrol. Het was niet de bedoeling dat dit gefilmd zou worden en dat is af te zien aan de kwaliteit van de beelden, maar we kunnen in elk geval een indruk opdoen van hoe die game er uit komt te zien.

Collector’s Edition

Iets minder illegaal, maar zeker net zo gaaf is de aankondiging van een hele vette collector’s edition. Bij deze editie krijg je namelijk een 30 centimeter hoog standbeeldje van Captain America.

Dit standbeeldje wordt gemaakt in samenwerking met Gentle Giant Studios en heeft een quote van Steve Rogers, oftewel Captain America.

This nation was founded on one principle above all else: the requirement that we stand up for what we believe, no matter the odds or the consequences.

Klinkt net als de Captain America die we in het afgelopen decennium hebben leren kennen.

Wanneer we deze vette collector’s edition kunnen pre-orderen is nog niet bekend, maar volgens de officiële Marvel’s Avengers Twitter pagina horen we hier voor het einde van het jaar meer over.

Zijn jullie al enthousiast aan het worden, of ziet de game er net wat te generiek uit? Ik wordt er best blij van, maar ik ben dan ook een grote Marvel fanboy.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments