Met de nachtverkoop van Call of Duty: Black Ops III voor de deur en de velen die hem al digitaal ge-preordered hebben, zal het feest voor de vele fans gaan beginnen. Tenminste, als je de juiste versie hebt.

Er blijkt namelijk een probleem te zijn met de digitale versie van de game op de Xbox One. Als je namelijk de game voor 7 oktober hebt besteld en je gebruikt de Instant On power mode op je Xbox One niet, dan kan je een foutieve “stub file” op je systeem hebben staan. Deze file zorgt ervoor dat er een bepaalde ruimte op je harde schijf is gereserveerd. Door deze foute file kan de game niet opgestart worden en kunnen updates niet geïnstalleerd worden.

De spelers die de game op of na 8 oktober hebben besteld, hebben geen problemen. Zij kunnen de noodzakelijke updates gewoon downloaden. Mocht je dit probleem wel tegenkomen, dan zal deze stub file verwijderd en de game opnieuw geïnstalleerd moeten worden.

Om dit te controleren ga je naar Mijn Games en Apps, sorteer je game collectie op “sorteren op grootte of Sort by size” en checked hoe groot de game is. Is Call of Duty: Black Ops III kleiner dan 40 GB dan heb je een foute versie. Verwijder deze versie dan en installeer de game opnieuw.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Dejavu dit. Dit was met Halo5 toch ook het geval? Was dit ook de reden van het terugtrekken van Black Ops III uit de Store?

Jeffrey
7 jaren geleden
Antwoord aan  Maurits Clear

En nu weer met fallout 4. Er is een trend…