Facebook is altijd een geweldig medium als het gaat om paniek en hypes. Zodra er iets opgemerkt wordt gaat de tam tam aan en wordt de community gealarmeerd.

Vanmorgen zag ik ze al opduiken, de mededeling dat Forza Motorsport ineens gratis te halen was. Dat hij ineens op het dashboard bij de te installeren games opdook. Nu ben ik altijd wat sceptisch. Natuurlijk kan het een foutje zijn of gewoon een leuke promotie maar een game die nu nog steeds actueel is en waarvan de speciale edities in de store nog steeds voor de hoofdprijs staan, die wordt niet zomaar gratis.

Helaas pindakaas

Na wat speuren op het net lijkt het dan ook niet waar te zijn. Je kan hem inderdaad nu gratis installeren en spelen maar zoals je hier ziet is hij in de Amerikaanse Xbox Store te zien onder het label “Free Play Days Gold”. Dit betekent dat hij, ter ere van iets, tijdelijk gratis te spelen is. forza_motorsport_6_free[1]

Eind juni zagen we ook al zo’n actie voor Halo 5: Guardians. De aanleiding kan het uitkomen van Forza Horizon 3 zijn volgende maand of men wil er de nieuwe Games with Gold voor september mee vieren waarin de eerste Xbox 360 Forza Horizon gratis zal gaan zijn.

Dus stop je jubelstemming nog even in de ijskast want het is tijdelijk. Even lekker racen voor een weekend. Over een week zal hij niet meer speelbaar zijn en moet je hem gewoon aanschaffen om verder te spelen. Waarschijnlijk zal hij dan wel in de sale gaan.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments