FlatOut 4 trailer

FlatOut 4 is onderweg. Om ons verlangen groter te maken is er van de week een trailer beschikbaar gesteld.

Total Insanity

Het nieuwe deel in de FlatOut serie keert terug naar zijn roots. Hij bevat uiteraard snelle wagens, waarvan er 27 aanpasbaar zijn. 20 verschillende tracks waar je op kunt racen met onder andere derby racing, time trials, arena’s, assault-levels en carnage-levels. Een Stunt Mode, Arena Mode, Assault Mode en een Online Mode voor acht spelers.

FlatOut 3

Tja, wat zal ik daar eens over zeggen? Zo’n 5-6 jaar geleden kwam FlatOut 3 uit, “supervet!” zou je denken dan. Helaas was niks minder waar. Ik denk oprecht dat dit deeltje toen de slechts beoordeelde game op Steam van ’t moment was. Wat een ongelofelijk baggergame zeg. Niks werkte… letterlijk! Dus nu kunnen ze natuurlijk wel hele mooie trailers en screenshots laten zien. Maar ze moeten flink hun best doen om het geschade vertrouwen terug te winnen. En na alle teleurstellingen van 2016 (voor mij) wordt dat een flinke klus. Al moet ik zeggen dat ik überhaupt niet zo gauw weg ben van games met auto’s erin…

Maar goed, ik kan niks voorspellen en alleen maar hopen op een vermakelijk deeltje nummer 4. Als ik de trailer en screenshots wél moet geloven wordt het één grote teringzooi. En daar ben ik gek op! Wat denken jullie? Wordt dit wederom een flop of maken ze een comeback met FlatOut 4?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments