Alweer bijna een jaar voorbij. Een jaar vol games en gamenieuws. Op naar 2018!

2017 was we me weer een jaartje. Rijen aan artikelen, veel werk op de achtergrond, enthousiaste maar soms ook wat uitgebluste redacteuren. Er waren mensen die gingen en mensen die kwamen. Hadden we leuke wedstrijden. Liepen we onze schoenen kapot op de vele beurzen.

Zo vertrok ons nu al zeer gemiste videoman Max voor een tijdje naar Australië waar hij schijnt bomen om te hakken. Kregen we er een drukke dame bij, Lotte. Gingen we met een aardig groepje naar de GamesCom om het nog lang onrustig te laten zijn in Keulen. Maar brachten wij jullie geheel belangeloos, met veel inzet en vooral veel enthousiasme het nieuws op Xbox gebied.

Dus namens onze Friese baas Renco, de altijd lieve Justin, de wijze uit het oosten Jeffrey, de rage-koning Niels, onze kleine hobbit Ellen, druktemaker Lotte, de pre-order magnaat Domingo en ik, the old guy Rob willen we jullie heel erg bedanken dat jullie ons blijven lezen, volgen en steunen. Zonder jullie hadden wij geen bestaansrecht. We hopen dat dit in het nieuwe jaar blijft doorgaan en dat we met kleine stapjes steeds groter kunnen worden.

Bedankt allemaal en hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling gewenst met lekker eten, vrienden en familie en vooral games.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments