FIFA 19 aankondigingstrailer met Champions League

EA heeft in hun persconferentie bekendgemaakt dat de Champions League naar FIFA 19 komt. En de UEFA Europa League en Super League komen ook mee.

Aaron McHardy, Executive Producer voor FIFA zegt:

Dit jaar tillen we de ervaring op talloze manieren manieren naar een hoger niveau, van de integratie van UEFA Champions League-content door de hele game, tot de toevoeging van een groot aantal nieuwe functies die meer controle over de gameplay geven.

Er is een speciale Champions League toernooispeltype. Hierin krijg je de alle dramatiek van de groepsfase tot en met de roemruchte finale. Ook kun je een eigen versie van het toernooi spelen met elke willekeurige club.

In The Journey: Champions zul je de voetbalschoenen van Alex Hunter weer aantrekken om, raad het eens, de Champions League te veroveren. Ook in Ultimate Team zijn de UEFA toernooien te spelen door een eigen droomteam samen te stellen.

In de gameplay krijg je meer controle over het veld. Met nieuwe functies wordt het mogelijk om op op ieder moment in te grijpen op tactische benadering en de balbehandeling. Met het nieuwe touch systeem zal veranderen hoe de speler een bal aanneemt en schiet. Nieuwe 50/50 battles zullen bepalen wie de vrije ballen op het veld verovert.

Er verschijnen zoals gebruikelijk verschillende edities van FIFA. Met de Champions Edition krijg je drie dagen eerder toegang.

De game komt op 28 september uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments