F1 Manager 2023 is aangekondigd

Vorig jaar kwam Frontier Developments met F1 Manager 2022. De game was verrassend goed, hoewel er nog wel de nodige verbeterpuntjes waren. Het volgende deel hebben ze inmiddels ook aangekondigd en moet aankomende zomer al uit gaan komen.

Zowel ik als mederedacteur Jeffrey hebben de nodige uurtjes aan deze managing game gespendeerd. In grote lijnen waren we positief, maar we hadden ook nog wel de nodige verbeterpuntjes. En wij waren niet de enigen. Frontier Development heeft flink wat feedback gehad en volgens hen heeft dit ertoe geleidt dat er de nodige nieuwe features in de Career Mode gaan zitten. Wat die nieuwe features echter zijn is nog niet bekend gemaakt.

Iets nieuws wat ze wel wereldkundig hebben gemaakt is de nieuwe Race Replay Mode waarin je je eigen stempel kunt drukken op bepalende momenten uit het F1 seizoen. Een ander nieuw ding is de Sporting Director rol waarin je uitgebreider je pitcrew kunt managen. Denk onder andere aan uitgebreidere trainingen.

Verder worden de races anders in beeld gebracht en komt er ook een nieuw confidence systeem voor je coureurs wat weer invloed heeft op of en hoe ze duels met andere coureurs aan gaan.

Met een release die al vrij dichtbij is komen er ongetwijfeld binnenkort nog meer details naar buiten. We houden het in de gaten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties